Ondersteuning voor de mantelzorger door een betaalde Buddie

Mantelzorgers in jouw gemeente

Als ouderling, diaken of dominee kom je in de gemeente veel mantelzorgers tegen. Mantelzorgers die met hart en ziel zorg dragen voor hun geliefde. Ondersteuning is vaak hard nodig en je zou ze graag willen helpen. Maar eigenlijk hebben ze iemand nodig die ze langdurig bijstaat. Dat kan met een Buddie via Herberg Thuis.

Extra ondersteuning kan een grote stap zijn. Zie je dat de mantelzorger de stap toch niet maakt? Of komt hij of zij er niet zelf uit? Meld dan hieronder de persoon uit jouw gemeente aan. We nemen dan binnen 1 werkdag persoonlijk telefonisch contact op. Dan helpen we hem of haar verder. Geheel vrijblijvend. Natuurlijk houden we jou op de hoogte hoe het gegaan is. Beloofd!

Wil je ons gelijk spreken?

Bel ons: 06 271 236 06

Als mantelzorger ondersteuning krijgen door een thuishulp, ook wel een Buddie van Herberg Thuis.

Hoe werkt Herberg Thuis?

Bij Herberg Thuis kiest de mantelzorger zelf, welke Buddie er wanneer thuiskomt om de zorg over te nemen. Binnen een paar dagen te regelen. Snel, betaalbaar en simpel te boeken met een paar drukken op de knop. Wijzigen en stoppen van afspraken gaat even makkelijk. Zodat we de drempel voor de mantelzorger laag houden, om kennis te maken met de dienst.

In contact komen met Herberg Thuis?

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op met jou of je gemeentelid. Beloofd!

Jouw gegevens
Wil je liever eerst zelf contact met ons? Dan hoef je de gegevens van je naaste niet in te vullen.

Gegevens van je naaste