Thuis Fonds

Goede zorg moet voor iedereen toegankelijk zijn. Wil je kosteloos gebruik maken van een Buddie? Dan betaalt het Thuis Fonds het eventueel voor je. Gewoon, omdat je het waard bent!

Herberg Thuis

is er voor

iedereen

Herberg Welgelegen, villa gelegen aan de Rijn in Valkenburg, Zuid-Holland

Het Thuis Fonds

Vanaf 1 April 2022 werkt Herberg Thuis met het Thuis Fonds. Hierin steunt een lokaal bedrijf ons, zodat iedereen zich een Buddie kan veroorloven. Zo kan Herberg Thuis er écht voor iedereen zijn. En maken we samen onze dorpen een beetje mooier!

Hoe werkt het?

Gebruik maken van het Thuis Fonds is eenvoudig. Je regelt het in drie stappen.

1. Buddie zoeken

Je kiest eerst zelf een Buddie en boekt een kennismaking via onze website. Tijdens het boeken geef je aan dat je gebruik wilt maken van het Thuis Fonds.

Na het boeken wordt je kort gebeld door Herberg Thuis. We bespreken samen jouw persoonlijke situatie. Als jij aangeeft je zelf geen Buddie te kunnen veroorloven, geloven we je gewoon op je woord. Dat scheelt een hoop administratie.

2. Kennismaken

De Buddie belt je op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen bij jou thuis. In dit gesprek vertelt de Buddie over zichzelf en wat hij/zij voor je kan betekenen.

Ook leert de Buddie jou kennen: wie ben je, wat zijn je wensen en wat vind je belangrijk. Uiteraard kan er een naaste aanwezig zijn bij het gesprek.

Belangrijk: de Buddie weet niet dat je gebruik maakt van het Thuis Fonds. Hier gaan we vertrouwelijk mee om.

3. Afspraken inplannen

Willen jullie na de kennismaking verder met elkaar? Dan plant de Buddie de dag of dagen in waarop je hulp wilt. De betalingen worden geregeld door het Thuis Fonds. Daar heb je geen omkijken naar.

Willen jullie niet verder met elkaar? Dan maak je kennis met een andere Buddie. Het is namelijk belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en de Buddie.

Team

Heb je andere vragen? Of wil je jouw persoonlijke situatie even bespreken? Onze deur staat voor je open. Neem gerust contact met ons op.