Ondersteuning door een betaalde Buddie

Mantelzorger houdt de regie …

… maar moet soms even geholpen worden. Als casemanager wil je het beste voor jouw cliënt en mantelzorger. Ondersteuning is vaak hard nodig, maar moet ook snel geregeld kunnen worden! Zie je als casemanager dat de mantelzorger de stap toch niet maakt? Of komt hij of zij er niet zelf uit?

Vul dan hieronder het verwijsformulier in. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact op met de mantelzorger of cliënt. En helpen hem of haar verder, geheel vrijblijvend. Natuurlijk houden we jou op de hoogte hoe het gegaan is. Of neem contact met ons op door te bellen op 06 271 236 06 of te mailen naar info@herbergthuis.nl. Dan spreken we elkaar over de situatie en welke stappen wij kunnen nemen.

Bel ons: 06 271 236 06

Hoe werkt Herberg Thuis?

De mantelzorger kan op onze website zoeken naar Buddies. Vervolgens kan die een gratis en vrijblijvende kennismaking inplannen met een Buddie naar keuze. Klikt het na de kennismaking en wil de mantelzorger verder? Dan kunnen de afspraken via Herberg Thuis ingepland en betaald worden. Uitbreiden, wijzigen of stoppen kan op ieder moment. Zo houden we de drempel voor de mantelzorger laag om kennis te maken met de dienst.

Verwijsformulier Herberg Thuis

Binnen 1 werkdag nemen wij contact op met jouw cliënt of mantelzorger. Beloofd!

Jouw gegevens
Wil je liever eerst zelf contact met ons? Dan hoef je de gegevens van je cliënt niet in te vullen.

Gegevens van je cliënt